2009. január 25., vasárnap

Ciklos show - MFM-Projekt Gyálaréten

CSAK ARRA VIGYÁZOK, AMI ÉRTÉK"

Játékos feladatokkal, dramatikus eszközökkel tanulhatták meg lányink a női testben zajló folyamatokat. Az élet egyenletétől az "ösztrogén barátnők" feladatain keresztül egészen addig, mit is csinál a poleszteron csapat.
Mi szülők is vizsgáztunk a záró előadáson ahol betekinthettünk az egész napos műhelymunkaba. A lányok persze sok mindent jobban tudtak már.
Megtudhattuk, hogy másodpercenként 1000 hím ivarsejt keletkezik, hogy vannak alkalmak amikor ezeknek semmi esélyük, hogy életben maradjanak. Nyomasztó, vérfagyasztó zene segített ennek a magányos kitaszított és reménytelen állapotnak a megérzésben. Szintén zene segített abban, hogy megérezzük milyen, amikor terülj-terülj asztalkám és igazi buli hangulat várja őket, hogy sok milliójuk közül a királylányért folytatott próbákat mind kiállva végül egyetlen győztes, az egyszerre megérett 20-25 petesejt közül királynőnek választottal végre találkozva az élet egyenleten sikeres eredményre jusson.

Legfontosabb hogy mi mindannyian egy királynői petesejt és egy igazi minden próbát kiált győztes sejtből vagyunk! Különben nem is lennénk. Azaz mind Győztesek!

Nagy örömmel és lelkesen készültünk az egyházközségben és családilag is a napra.
Öröm, hogy munkatársaink annyi szép dologba bekapcsolódnak és elsőként hozták Szegedre a programot.

Csak az fontos és csak az érték, amit ismerünk! Lányaink már jól ismerik testük belső szépséges titkait. Remény szerint védik is e csodás, ezt a megismert értéket.

Köszönet és gratuláció Áginak és Évának, és a szegediés köztük a gyálai asszonyoknak B.Kata és Gyné. Katának.

http://www.holnaphonlap.hu/termcsalterv/mfm.pdf


http://www.mfm-projekt.hu/kapcsolat.htm

Nincsenek megjegyzések: